ZOKA 2018:

In 2016 en 2017 zijn de selectiegroepen op minikamp geweest naar Duinrell. Dit is ons als vereniging ontzettend goed bevallen en was onwijs gezellig maar een enorme klus qua organisatie en hierbij was geen mogelijkheid/ruimte voor de recreatieleden om mee te gaan.

De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, KNGU, organiseert al 60 jaar zomerkampen in de bossen van Beekbergen. Elke zomer worden er zeven weken lang kampweken aangeboden waarbij kinderen van 6 tot 18 jaar rennen, zwemmen, nieuwe vrienden maken, turnen, spelletjes spelen en nog veel meer! Het kampterrein is opgedeeld in verschillende supergezellige ‘dorpen’ met tienpersoonstenten waar kinderen van eenzelfde leeftijdsgroep slapen en spellen doen die geschikt zijn voor hun leeftijdscategorie. Voor de echte turnsters is er ook de mogelijkheid om op turnkamp te gaan en een aantal keer in de bondshal te trainen.

Lijkt het jou wat om een week op zomerkamp te gaan met Leonidas-Dovido? Wij gaan ons best doen om voor alle kinderen een tentleiding te regelen vanuit Leonidas-Dovido in week 2. Deze week is van 15 juli tot en met 21 juli 2018.

De kosten voor het kamp zijn als volgt:

Leeftijdsgroep Leeftijd Kosten zomerkamp Kosten turnkamp
Sjoka (super-jongere-kamper) 6-8 jaar (halve week) €85,00 n.v.t.
Joka (jongere-kamper) 8-10 jaar €160 €185
Tika (tiener-kamper) 10-12 jaar €160 €185
Mika* (middenkamper) 13-15 jaar €170 €195
Ouka (oudere kamper) 16-18 jaar €170 €195

 * Voor Mika is het een voorwaarde dat de deelnemer de brugklas heeft afgerond.

Nieuwsgierig naar hoe het kamp eruit ziet? Op www.zoka.nl zijn verschillende foto’s en weekverslagen te vinden van kampweken. Ook staat er speciaal voor ouders een informatieboekje. Zoka is ook te vinden op facebook, twitter en YouTube.

Interesse?

Lever dan onderstaand strookje in vóór 23 december bij je leiding. In de kerstvakantie hoor je dan hoe de betaling verder gaat. Op 1 januari 2018 zal er worden ingeschreven bij voldoende animo.

Meer info, klik hier.

Download hier de originele ZOKA 2018 brief, met de Leonidas-Dovido aanmeldstrook.

Onze sponsors
Onze partners
Onze "dikke" vrienden