Extra trainingen:

Hallo allemaal,

Enkele weken geleden hebben jullie van mij het overzicht ontvangen van de dagen waarop de rest van het seizoen de extra zondagtrainingen plaats vinden. Een attente moeder wees mij erop dat 20 mei het Duinrell weekend is. In overleg met de reservetrainster van die dag wil ik deze training verplaatsen naar een week eerder, dus 13 mei. Ik realiseer mij dat dit moederdag is, maar hoop toch om een aantal turnsters.

Mijn eigen dochter zit op wedstrijdzwemmen. Op 8 april heeft zij een belangrijke zwemwedstrijd en moet ik tijden klokken. Ook deze training moet ik helaas verplaatsen. Ik wil dat doen naar Tweede Paasdag in de ochtend.

Het nieuwe schema ziet er als volgt uit:

Sportieve groeten,
Bianca Mulder

 

 

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie mee willen doen met de extra trainingen op de zondag! Er zijn voldoende aanmeldingen om de trainingen te starten. Daarom ontvangen jullie bij deze alle informatie over de trainingen.

De trainingen zijn gepland tot eind dit seizoen. Na de zomervakantie kijken we opnieuw of de animo groot genoeg is en blijft om ook volgend seizoen deze trainingen een vervolg te geven. Dit seizoen wordt er nog op de volgende zondagen getraind:

Zie gewijzigd schema hierboven.

Alle trainingen zijn van 15.30 uur tot 17.30 uur in de Turnhal in het Sportcentrum aan de Zwanensingel.

Als alle turnsters aanwezig zijn die in principe geïnteresseerd zijn, zijn het er zo veel dat ik de trainingen niet in mijn eentje kan geven met voldoende aandacht voor iedereen. Om toch voldoende kwaliteit en aandacht te kunnen bieden, zullen de overige Leonidas trainsters volgens een roulatieschema bij de trainingen aanwezig zijn om mij en de turnsters te ondersteunen. Omdat de trainingen niet verplicht zijn, ligt het voor de hand dat niet iedere turnster elke training aanwezig is. Om te bepalen of er ondersteuning nodig is, is het voor mij noodzakelijk om vooraf te weten wie wel en niet aanwezig is tijdens de training. Ik kan dan tijdig de ingeroosterde trainster laten weten of ze wel of niet moet komen. Voorafgaand aan iedere training zal ik daarom via een Whatsapp groep vragen om aan te geven of je de volgende training aanwezig zult zijn. Het verzoek is uiteraard om hier op te reageren. Mocht je niet in een Whatsapp-groep voor deze training opgenomen willen worden (ik heb het bij iedereen nagevraagd, maar het kan natuurlijk veranderen), laat mij dit dan even apart met een reply op deze e-mail weten.

Dan de kosten en betalingen. De trainingen kosten 5 euro per keer. Dit geld moet contant en gepast voorafgaand aan de training aan mij betaald worden. Zonder betaling word je niet tot de training toegelaten.

Vanuit de eigen groep hebben de turnsters als het goed is een lijstje met spullen die ze voor de trainingen nodig hebben. Ik ga bij het voorbereiden en geven van deze extra trainingen ervan uit dat iedere turnster deze spullen mee heeft. Het gaat dan in ieder geval over:

– enkel/polsgewichtjes

– polsbandjes

– sokken

– haarelastiekjes

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kunnen deze altijd via dit e-mailadres gesteld worden. Als het niet kan wachten kun je me altijd bellen via mijn mobiele nummer 06-24 42 16 33.

 

Ik kijk uit naar leuke, gezellige en nuttige trainingen,

 

Sportieve groeten,

Bianca Mulder

Onze sponsors
Onze partners
Onze "dikke" vrienden