Tweede turnclinic:

Tweede turnclinic wederom een succes!

Vlaardingen in Beweging, Triade en Leonidas-Dovido organiseerden vanmiddag turnclinic nummer 2.

De animo was overweldigend, meer dan 80 aanmeldingen! Bij de eerste clinic bleef de teller op 70 steken. De clinic bestond net als de vorige keer uit 2 rondes waarin 30-35 kinderen per ronde kennis maakte met de turnsport. Voor de kinderen was er een leuk circuit uitgezet: oefenen op de balk, klimmen en klauteren over kasten en banken, zwaaien aan de brug, springen in de valkuil Halverwege was er tijd voor een korte drinkpauze en na afloop kregen de kinderen een oorkonde mee.

Gezien de belangstelling is de kans groot dat turnclinic 3 een kwestie van tijd is. Meer informatie kunt u vinden op de website van Vlaardingen in Beweging.

 

Onze sponsors
Onze partners
Onze "dikke" vrienden