Collecteren:

Hallo allemaal,

Als vrijwilligers non-profit vereniging zijn we altijd op zoek naar alternatieve inkomsten. Alle uitgaven stijgen en om te zorgen dat we de contributie zo laag mogelijk kunnen houden gaan we in de collecteweek van het Oranjefonds meedoen aan deze collecte (22 -26 mei 2018).

 

Beste deelnemer aan de Oranje Fonds Collecte in gemeente Vlaardingen,

Helaas heeft er deze week in de lokale krant in Vlaardingen een bericht gestaan dat er van 22 t/m 26 mei niet gecollecteerd mag worden binnen de gemeente. Dit is opmerkelijk, aangezien het Oranje Fonds de collectevergunning voor deze week heeft ontvangen. Gemeente Vlaardingen geeft aan dat het een interne communicatiefout is geweest en dat wij uiteraard wel mogen collecteren volgende week.

De Gemeente Vlaardingen zal een rectificatie plaatsen.

We kunnen overigens nog steeds collectanten gebruiken op dinsdag woensdag 23 en vrijdag 25 mei.

Klik hier voor de volledige brief.

Onze sponsors
Onze partners
Onze "dikke" vrienden