Turnserie Sanne:

Nieuw: Sanne in de spotlights

Sanne is door haar broertje opgegeven voor een nieuwe talentenshow op tv. Tijdens de auditie toont ze samen met haar turnvriendin Patty haar kunsten op de balk. De jury is onder de indruk, maar wil meer glitter en glamour zien. De show wordt uitgebreid met ritmische gymnastiek, acrogym en streetdance.

Ondertussen wordt de eerste paal voor de nieuwe turnhal geslagen. Op het bouwterrein komt Sanne lelijk ten val en bezeert haar enkel. De paniek in de turngroep slaat toe nu de hoofdrolspeelster van hun act op krukken loopt. Kan de groep zich staande houden? De concurrentie is groot en de finale komt steeds dichterbij…  (NU te koop in de (online) boekwinkel / ISBN 978-90-483-1620-5)

Prijsvraag

Om te vieren dat deel 8 is verschenen, kun je meedoen aan een prijsvraag. Wil jij het nieuwste Sanne-boek winnen? Geef dan antwoord op de volgende vragen:

  1. Noem alle titels van de Sanne-serie in de juiste volgorde.
  2. Vertel waarom jij de Sanne-boeken zo leuk vindt.

Mail jouw antwoorden uiterlijk 30 september 2018 naar: sanne.winactie@gmail.com

Vermeld duidelijk je naam en je leeftijd in de mail. Veltman Uitgevers geeft drie boeken weg aan kinderen die de vragen het beste hebben beantwoord.

Alle boeken van de turnserie

  1. Sanne turnt zich naar de top
  2. Sanne gaat voor goud
  3. Sanne steelt de show
  4. Sanne op zomerkamp
  5. Sanne in de selectie
  6. Sanne waagt de sprong
  7. Sanne op de ski’s
  8. Sanne in de spotlights

Meer weten: Over de boeken en Fotogalerij

TIP: moet jij een werkstuk maken en/of een spreekbeurt houden over turnen? Of houd jij je boekenbeurt over een van de delen van de turnserie Sanne? Met deze informatie word je op weg geholpen: Spreekbeurt. Veel succes!

 

Download hier het persbericht.

Klik hier voor de website van Paula van Manen.

Onze sponsors
Onze partners
Onze "dikke" vrienden