Lidmaatschap

Welkom bij Leonidas-Dovido!

Indien u of uw kind lid wilt worden van Leonidas-Dovido, dan verzoeken wij u vriendelijk om het digitale aanmeldingsformulier te downloaden en volledig in te vullen. U kunt vervolgens het formulier mailen naar onze ledenadministratie of afgeven aan de leiding. Het aanmeldingsformulier bestaat uit drie delen te weten; een algemeen gedeelte, toestemming voor automatische incasso en een enquête om vrijwilligersbeleid op te kunnen zetten. Betrokkenheid vanuit ouders/ verzorgers bij de vereniging van uw kind is essentieel om het turnplezier te vergroten!

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Wanneer u nog vragen heeft klik dan hier.

Email: ledenadministratie@leonidas-dovido.nl

Contributie:

De contributie + bondscontributie wordt maandelijks, via automatische incasso geïnd. De bedragen worden 10x per jaar (van september t/m juni) aan het begin van iedere maand van uw rekening afgeschreven. De contributie wordt vooruit betaald. De contributie-inning start in de maand na ingang van het lidmaatschap, waarbij ook de contributie van de eerste maand wordt afgeschreven. Bij de ingang van het lidmaatschap wordt eenmalig € 10,– inschrijfkosten berekend per kind.

Vanaf 1 september 2018.

Voor het uitvoeren van de automatische incasso hebben we van u een ondertekende machtiging nodig. Dit formulier zit vast aan het aanmeldingsformulier. Klik hier om het machtigingsformulier separaat in te vullen.

Onze sponsors
Onze partners
Onze "dikke" vrienden